fbpx

Nyár végi hajrá

A nyár végéhez közeledve tartunk egy kis visszatekintést, hogy mi minden történt eddig az oktassonline.hu oldalon, és milyen remek lehetőségeket használhatsz ki nálunk, ha még nem tetted ezidáig. Az oldal csak nemrégiben indult és máris számos profi szakember jelentkezett hozzánk oktatóként és szavazott bizalmat a modern oktatási platformunknak.

A diákok a legszimpatikusabb ajánlatok és a számukra leginkább érdekes tananyagok közül válogathatnak szerte az országban. A képzések idegennyelvi, csakúgy, mint üzleti fejlődéssel, vagy épp aromaterápiával kapcsolatos kérdéskörökben is elérhetővé váltak. Nézzük, meg, hogy milyen extrákkal kedveskedtünk nektek, hogy oktatói és tanulói felületeitek a lehető legideálisabban működjenek!

Figyelem, rémesen egyszerű jelentkezés!

Teljesen ingyenes és villámgyors regisztráció teszi lehetővé mindkét táborunk bejelentkezését az oldalra. Ha még nem tetted, végezd el ezt a legelső lépést, hogy ne maradj le az újdonságokról. Ha még nem találtál oktatót az érdeklődési körödhöz, akkor légy türelemmel, mert várható, hogy a nyári szabadságolásokat követően megnő a magántanárok, online tananyagot biztosító oktatók száma.

Nyár van, semmi pánik!

Ha tanárként dolgozol az oldalunkon, akkor szintén némi türelemre intünk így augusztus
vége felé, hiszen nagyon sokan a nyári szabadságukat élvezik, és csak az egyetem, gimnázium, vagy épp már a munkavégzés mellett ocsúdnak majd fel, és néznek friss ropogós tudásanyag után. Persze vannak, akik nyáron a szabadidejüket is tanulásnak szentelték, nekik további sok sikert és lelkes hozzáállást kívánunk!

Egyszerű fizetési rendszer

Mind az oktatók, mind a diákok számára egy egyszerű fizetési platformot teszünk elérhetővé, ami a minimális adminisztráció ellenében maximálisan biztonságos megoldás a tandíjak, óradíjak, belépőjegyek megváltására, és persze az oktatói fizetések érkeztetésére. Az oldal rugalmas megoldásokat kínál az ingyenes, részben ingyenes képzések, magánórák, csoportos
órák megszervezésére. És az online elérés mellett a személyes jelenlétet igénylő kurzusokra is intézheted az oldalon keresztül a fizetést.

Gravatar, oktatói csomagok

Lehetőséged van arra, hogy a gravatar használatával a már meglévő oldalaidat, blogokat is összekapcsold az itteni pályafutásoddal. Készíthetsz a profilodhoz egy olyan ütős bemutatkozót, ami sokkal közelebb hoz a tanítványokhoz. Ehhez teljeskörű szakmai felkészítést, segítséget, díjmentes anyagokat is biztosítunk számodra. Tanítványként, érdeklődőként is felhívjuk a figyelmed erre a szuper lehetőségre, hiszen már elöljáróban is rengeteg információt gyűjthetsz a potenciális tanáraidról, szakmai utakról, egyedi lehetőségekről a bemutatkozókon keresztül.

Oktatói csomagok

A MINI és a MIDI valamint a MAXI oktatói csomagok több millió forint értékű technológiát, asszisztenciát tesznek elérhetővé számodra, amit készen kapsz. Bármelyik csomagot is választod, sokkal szélesebb spektrumban tudod használni a platformot, mint mezei felhasználóként. A számlázási, fizetési, hirdetési, rendezvényszervezési opciók, illetve a teljeskörű segítségnyújtás is benne foglaltatik a csomagokban. Rázd fel magad még az őszi dömping előtt, és regisztrálj egy tuti profillal az oktatók közé, diákként pedig élvezd ki a nyár végét, és közben már tervezd meg a következő tanulási céljaidat, továbbképzési lehetőségeidet!