fbpx

Aktuális események doboz és Gravatar

Pörgesd fel az oktatói oldalad még nyáron!

Tévedés, hogy nyáron nincs kedve tanulni az embereknek, persze ez az általános iskolás kisdiákokra nem vonatkozik. Vannak olyan életterületek, élethelyzetek, melyek épp a nyári szabadságolás idején érnek meg a változásra, és ilyenkor nagyon sokan keresnek alternatívákat a továbbképzésekre, karrierváltásra, vagy épp az egészségük javítására.

Érdemes már az elején profi eszközökkel elindítani az oldalad, legutóbb a blogírásról volt szó, ami nagyon hasznos lehet a személyed népszerűsítésében, ingyenes tartalmak kreálásában. Emellett most 2 másik szuper megoldásról lesz szó, melyek jelentősen növelhetik a nézettségedet és persze ezáltal a fokozatosan felépített értékesítési stratégiádat is.

Mégis mi az a Gravatar?

Ha WordPress oldalad is van, vagy cégként képviselteted magad, akkor mér valószínűleg hallottál az Avatar megoldásról. Ez nem más, mint egy profilkép, ami megszemélyesít téged, vagy a márkádat és kattintható felületként van jelen a kommentszekcióban, vagy az aláírásodban például. Tehát egyfajta mini reklámfelület, reklámlink, ami a figyelemfelkeltő,
vagy hasznos kommented mellett szerepel, és ha rákattintanak, akkor megtalálják az elérhetőségedet, oldaladat. Jópofa ugye?

A Gravatar (Globally Recognized Avatar) abban különbözik egy sima Avatartól, hogy nem csak egy, hanem bármelyik másik WordPress oldal is felismeri, és ezeken is használhatod, például az Oktassonline felületén is, miután regisztráltál a http://en.gravatar.com/site/signup/ oldalon. Erről egy részletes leírást is találsz a kezdőlapunkon a „Ti kérdeztétek” résznél. (csak görgess az oldal aljára)

Hogyan robbantsam be az oldalamat már az elején?

Regisztráció, profil, Gravatar funkció, blogírás… ezek már önmagukban is zseniális
eredményeket szülhetnek. Emellett még valamire gondoltunk!

Már elérhető a közelgő eseményeket jelző doboz a kezdőlapon, ahova a te tervezett előadásaid, videóid, ingyenes, vagy jegyvásárláshoz kötött programjaid is játszi könnyedséggel kerülhetnek ki. Ezekre rákattintva a jegyvásárláshoz, részletes leíráshoz vezetheted az érdeklődőket.

Csak dobj egy e-mailt és máris kitesszük a programot!

A fizetés és a jelentkezés felhasználóbarát, egyszerű, emiatt nem is kell aggódnod, olyan akár egy online mozijegy megvásárlása. A közzététel a kezdőlapon teljesen ingyenes számodra.
Ehhez nincs másra szükséged, mint egy precízen elkészített leírást, fotót, videóanyagot, vagy bármilyen egyéni koncepciót elküldeni nekünk a hello@oktassonline.hu címre, és még aznap igyekszünk megjeleníteni az oldalon.

Kinek és miért lehet hasznos?

Egyrészt különleges ingyenes, vagy fizetős tartalmakat kínálhatsz így az érdeklődőidnek, és azok figyelmét is felkeltheted, akik egyébként nem is kerestek oktatót a te kategóriádban. Ha
közérdekű, izgalmas témával készülsz, és előkészíted a profilod, a blogod is a nagy
eseményre, akkor jól lemérheted ezáltal a stratégiád sikerességét is.

Légy türelemmel!

Mivel a legtöbben csak mostanában indultak, hagyni kell egy kis időt a találati listáknak, és persze az embereknek is, hogy bizalommal, érdeklődéssel álljanak egy új lehetőséghez. Mindenkinek más és más időtartam szükséges a bizalmi szint eléréséhez, és ahhoz, hogy fizessen egy szolgáltatásért, amit hasznosnak talál.

Éppen ezért javasoljuk, hogy mindig legyen ingyenes tartalom és kellő mennyiségű információ az oldaladon, oszd meg ismerőseiddel és az esetleg korábban kialakult ügyfélköröddel is az új platformodat. Ha nem tudnak róla, sajnos egy idő után azt érezheted, hiába dolgozol. Ez nincs így. Kell idő ahhoz, hogy megismerjenek és kell bizonyos mennyiségű tananyag, reklám ahhoz, hogy termőre forduljon a vállalkozásod.


Kívánunk nagyon sok sikert és izgalmas kihívásokat!