fbpx

Új oktatói csomagok az Oktassonline kínálatában

Ti kértétek, mi megvalósítjuk!

Mivel a nyílt kommunikációra törekszünk, és oktatóinkkal privát csoportokban is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ezért mindig tisztában vagyunk az igényeitekkel. Természetesen az oktatói csomagok tekintetében is kértünk, kaptunk visszajelzéseket, ezért most nyilvánosan is beszámolunk az aktuális újításokról, melyek közkívánatra, vagy a visszajelzésekre reagálva születtek.

A legnagyobb változás talán az, hogy az általánydíjak befizetését követő eddigi 100%-os oktatói bevételeket, most az megosztott bevételszerzés lehetőségére cseréljük. Így csökkennek a fix kiadások, ugyanakkor valamelyest a bevételi lehetőség is. Talán összességében egy kockázatmentesebb megoldás ez, különösen azoknak, akik még nem építették ki az ügyfélkörüket.

Mini csomag változások

A Mini csomagnál egységesen az Oktassonline „neve” alatt kerülhetnek be a tananyagok, amiket szeretnétek elérhetővé tenni. Ez lehet bármilyen letölthető, vagy megtekinthető képi, hangi, videós vagy írott tartalom is. Oktatóként te szabod meg a kínált oktatási anyag árát, ebben nincs változás. A belső felülethez azonban a mini csomag esetében nem tesszük elérhetővé a belső felületet. 60/40%-ban osztozunk a bevételeiden, cserébe azonban gondtalanul tesztelheted a lehetőséget.

Ezt a csomagot leginkább azoknak ajánljuk, akik kezdésként a tananyagaik népszerűségét, a keresletet szeretnék tesztelni és nem igyekeznek feltétlenül egy saját brand felépítésére már a legelején. Díjmentes regisztráció mellett teljes mértékben anyagi kockázat nélkül, azonban kisebb részesedéssel vághatsz bele az online oktatói pályafutásodba.

Midi csomag- a bátrabbaknak

A Midi csomag jelenleg 2.990 Ft-ba kerül havonta, ami egy eléggé kedvező díj a cserébe kapott rengeteg lehetőségért, amit itt már a saját neved alatt futtathatsz. Itt 70%-ot továbbítunk neked a bevételeidből, és hozzáférést biztosítunk egy csomó haladó lehetőséghez.

Maxi csomag azoknak, akik nagyban gondolkodnak

A Maxi csomag esetében megtartottuk az eddig is elérhető teljes hozzáférést, teljes bevételt és maximális hozzáférési, szerkesztési, közzétételi lehetőségeket. Havi 19.990 Ft-ért élvezheted a maximális kontroll és szabályozás, illetve a személyes brand kiépítésének előnyeit. Alakítsd ki játszi könnyedséggel a saját ügyfélszerző rendszered, és tegyél szert korlátlan bevételekre az online oktatóanyagaid megosztásával!

Csatlakozz a csapathoz!

Regisztrálj és csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz is, ahol már a profi oktatóink élménybeszámolóit, pozitív, negatív meglátásait és persze ötleteit is elolvashatod, illetve te is megoszthatod velünk a kérdéseidet, ötleteidet.
A későbbiekben is tervezünk még ügyfél-és felhasználóbarát módosításokat, fejlesztéseket, melyekben már te is részt vehetsz ötletadóként.

Várunk szeretettel!