fbpx

Miért válassz minket 2020-ban?

Egy oktatási platform, amit kedvedre alakíthatsz!

Biztosan neked is van olyan érdeklődési köröd, amiről korlátlan mennyiségben szeretnél tájékozódni, éveken át sem unod, untad meg. A legtöbb modern platform nem veszi figyelembe a kezdő netezőket, a gyakorló egérhasználókat, a közösségi oldalak veterán belépőit, de mi erre is odafigyelünk, és a fiatalok számára izgalmas, az idősebbek számára is könnyen használható oldalt hoztunk létre.

Ehhez mindössze egy felhasználóbarát platform és egy-két próbálkozás szükséges. Mi azon igyekeztünk, hogy az oldalunk használata gyerekjáték legyen tanárok és diákok számára egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy az oktatást végzők és igénylők tábora egymásra találhasson, és mindenki megtalálja a saját érdeklődési körének megfelelő tartalmakat. Ha oktatóként szeretnél regisztrálni, különösen ajánljuk, hogy vedd észre a passzív jövedelemmel kecsegtető, otthonról is elvégezhető munka előnyit! Hogyan néz ez ki a gyakorlatban? Nézzük meg!

Ingyenes katalógus, vagyis a tanári profilok

Teljesen ingyen regisztrálhatsz és hozhatsz létre egy „reklámfelületet”, amit saját ízlésed, érdeklődési területed szerint tölthetsz fel tartalommal. Ide jöhet egy kép, bemutatkozó, és később természetesen a különböző ingyenes- és fizetős képzéseid. Ha ez megvan, bárki rátalálhat a kulcsszavak alapján arra a kurzusra, jegyzetre, előadásra, amit te ajánlasz. Első körben érdemes ezt a lehetőséget kihasználni, és feltölteni némi ízelítőt a jövendőbeli „diákjaid” számára.

A kurzusod után dolgozatot is írathatsz a diákokkal, ha a tudáspróbákat kérdésekkel töltöd fel. A teszten elért eredményeket nem kell kijavítanod éjszakánként, hanem automatikusan kiértékeli helyetted a rendszer. A tanulók és te is kézhez kapjátok az eredményeket.

Vajon tanulnak-e a diákok?

A hallgatók tevékenységének nyomon követésével lehetőség nyílik észrevétlenül megfigyelni, hol járnak a tanulók az anyagban. Látszik, hogy ki a legszorgalmasabb, ki a leggyorsabb, vagy épp legfelületeseb a felhasználók közül. Ez jó dolog lehet olyankor, mikor személyesen nem látod a másik felet, mégis szeretnéd megérteni a tanulási ritmusát, személyre szabott teszteket, oktatási anyagokat, mentorálást készítenél elő neki.

Kurzus chat a kérdésekhez

Valós időben lehet levelezni egymással a programon belül a kurzus chat ablakban. Ez sokkal élvezetesebbé teszi az online órákat, hiszen azonnal feltehetik neked a kérdéseiket, reagálhatnak a hallottakra, vagy megbeszélhetik egymás között, hogy mi az, amit esetleg nem értettek. Például projektmunkák esetén ez még jól jöhet!

Emellett az oktatóknak szóló zárt Facebook csoportunkat is figyelmedbe ajánljuk, ahol megoszthatod a tapasztalataidat, illetve meghallgathatod mások véleményét, ötletet meríthetsz. A kapcsolat gombon keresztül kérdéseket intézhetsz hozzánk is, szívesen segítünk az indulásban, regisztrációban, vagy a munka elindításában is. A különböző oktatói csomagokat is érdemes áttanulmányoznod, ez is könnyítheti a döntésed, segít felkészülni az első lépésekkor.

VIP tartalmak és időzített kurzusok

Ha van olyan kurzus, mait csak egy kisebb csoport számára, vagy valamilyen akció keretein belül, vagy épp, hogy felárasan, de extra tartalommal szeretnél továbbadni a hallgatóságnak, akkor nem kell, hogy állandan elérhetővé tedd az oldalon. Az egészet elrejtheted, és elérhetővé teheted egy adott intervallumban, vagy bizonyos időpontban a fizetős meghívottak számára.

Események, workshopok, meetupok

Nem véletlenül ajánljuk az oldalt céges csapatoknak is, hiszen megbízható felületet biztosít a cég tudásanyagának átadásra, illetve különböző kurzusok foglalására, ahol szeretné, ha minden munkatársuk részt vehetne. Egyszerűen lehet helyet, időpontot beállítani, férőhelyeket megállapítani, illetve villámgyors fizetési és számlázási szolgáltatást igénybe venni.

Nincs más hátra, mint előre! Próbáld ki akár teljesen ingyen, és tapasztald meg milyen érzés online oktatási platformot irányítani!