fbpx

Oktassonline – Minden tanítható (?)

Te miről tanulnál szívesen?

Ebben az írásunkban egyfajta kérdőívként is szeretnénk visszajelzést kapni tőled, ha időd engedi. Méghozzá abban a kérdéskörben, hogy Te mit tanulnál szívesen online? Az oktatási felületünk még kevésbé ismert, ugyanakkor folyamatosan bővül, optimalizálódik, és egyre népesebb érdeklődőtábort ér el. Oktatóink toborzása és igényeik kielégítése mellett, most körbejárjuk a tanulók igényeit és elképzeléseit is.

Mit szólnál ahhoz, ha te határozhatnád meg a nyelvtanulási, továbbképzési, üzleti tippekről, háztartásról, egészségről, vagy épp testépítésről szóló tanulmányaid alakulását? Máris van egy ötleted? Ne habozz, írd meg nekünk üzenetben, vagy regisztrálj, és vedd fel a kapcsolatot a kedvenc tanáraiddal! Megnézzük, milyen hiánycikkek, hiányszakmák, és persze milyen hasznos tartalmak azok, amik már megjelentek az oldalon, és melyek azok, amikre még nagyobb hangsúlyt kell fektetni.

Nyelvtanulás online

Az egyik legnépszerűbb online oktatási téma az idegennyelvek szegmense. Oktatóinktól már most is tanulhatsz online, otthonod melegéből, megspórolva az utazási költségeket. Ráadásul a virtuális térben arra is lehetőséged nyílik, hogy különböző hasznos jegyzeteket, ábrákat, és persze személyes fejlesztést végy igénybe. Te milyen nyelvet tanulnál legszívesebben? Érettségi, diploma előtt állsz? Szükséged lenne egy intenzív kurzusra? Nézz körül nálunk is, és találd meg a legjobb tanárokat, akik segíthetik a felkészülésed!

Természetgyógyászat, életvitel, terápiák

Bizonyos témákban, mint például az életvitel, életmódváltás, a nálunk is népszerű aromaterápia olyan témakörök, melyeket az ember szívesen böngész online. Ugyanakkor nem mindegy, hogy mennyire hiteles forrásból tájékozódsz, milyen szakemberek oldalaira találsz rá!

Ahogyan nálunk is bebizonyosodott, nagyon is szükség van izgalmas, új megoldásokra ebben a témakörben. Ha te is ilyesmivel foglalkozol, gyere bátran és oktass online! Ha pedig szeretnél te magad tanulni, hasznos ismereteket elsajátítani, akkor itt a helyed: regisztrálj, és lépj kapcsolatba oktatóinkkal!

Sportos témakörök

A kínálatunkban találsz személyi edzést, életmódtanácsadást, gerinctréninget, sőt, most már táncórákkal is bővült a kirakatunk, ami új perspektívákat nyithat a covid világjárvány kapcsán otthon maradó mozgásimádóknak! A gerinctréning szintén bárhol, bármikor végezhető otthonról is, azonban ahhoz, hogy jól csináld, szükséges egy szakavatott oktató. Ez a szakmai háttér biztosítja számodra a gyakorlatok helyes elsajátítását, egyéni programok összeállítását, és persze a gyakorlást.

Te mit tennél hozzá a listához?

Ha van egy kis időd, és persze ötleted, akkor oszd meg velünk, hátha hamarosan a te kedvenc tanáraidat is megtalálhatjuk? Ingatlanvásárlás előtt állsz, és hallanál egy-két okos tippet erre vonatkozólag? Ügyvédi segítségre lenne szükséged, és szívesebben fizetnél online alkalmakért, mint hogy személyesen szeld át az országot a legjobbakért?

Hallgatnál előadásokat egyetemi szintű oktatóktól, örülnél, ha különórát is adnának egy-egy speciális szegmensben? Szeretnél kreatívkodni, műkörmöt készíteni, vagy épp a háztartásban vezetnél be egy fenntartható, no waste szemléletet?

Nekünk rengeteg ötletünk van, ugyanakkor nem mindig egyszerű a szűkebb rétegeket, visszahúzódóbb géniuszokat elérni. Ha ismersz olyat, aki szerinted oktatóként is kamatoztathatná a tehetségét nálunk, ráadásul te is szívesen tanulnál nála egy profi felület segítségével, akkor oszd meg vele az oldalt, illetve keressetek minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!