fbpx

Egészségmegőrzéssel kapcsolatos platformok az Oktassonline kínálatában

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több és egyre különfélébb oktató jelentkezik a felületünkre. Remek bemutatkozókkal és még ennél is remekebb szolgáltatási csomagokkal várnak téged jelentkezőként. Illetve, ha te is gondolkodsz azon, hogy oktatóként jelentkezel hozzánk, szuper lehetőség a már meglévő oktatók referenciáit alapul véve magadnak is nyitni egy profilt és elindítani a tevékenységedet egy modern platformon is a hagyományos, személyes találkozók lebonyolítása mellett, vagy helyett.

A covid vírushelyzet rendkívül bizonytalan állapotot eredményezett a személyes órákra, képzésekre, edzésekre járók között is. Ennek ellenére azonban nem lett kevésbé fontos a testmozgás, az egészségmegőrzés, az orvosi, vagy gyógyászati jellegű tanácsadás a lakosság számára. Most olyan területeket villantunk fel, melyek a kínálatunkban is megtalálhatók és
neves képviselőik már kihasználják ezt a lehetőséget is a megjelenésre, ismeretterjesztésre és persze a gördülékeny adminisztrációra is.

Gyógytorna egy igazi profival

Két hölgy is szerepel már az oldalunkon, akik a gerinc-illetve a gyógytornászok szakterületéhez kapcsolódó mozgásszervi terápiákkal szolgálhatnak. Koncsek Krisztina, gyógytornász az alapvégzettségén felül Testszobrász, egészségtan tanár, erőnléti edző (NASM-PES), az egészség elkötelezett híve. 17 év szakmai és felsőoktatási tapasztalattal, holisztikus, egyénközpontú terápiás szemléletemmel, kiválóan felszerelt magánrendelőjében várja a hozzá fordulókat.

Megszívlelendő mottója a következő: „A gyógyszerek éveket adnak az élethez, a gyógytorna – fizioterápia életet adhat az évekhez”

Gerinctréning bulihangulatban

Emellett speciálisan a gerinctréning témakörben már Szabóné Ferencz Zsófiával is kapcsolatba léphetsz, aki edzéseiben ötvözi mind a saját testsúlyos, mind az erő- és kardiógépes gyakorlatokat, így egy változatos, folytonos kihívást jelentő edzésen vehetnek részt nála a lelkes jelentkezők. Ha szeretnél az irodai ülőmunka fizikai csapdáiból kiszabadulni és egy igazi bulihangulatú edzésen részt venni, akkor mindenképp érdeklődj Zsófinál.

Aromaterápia mesterfokon

A testedzésen, gyógytornán felül egy testet-lelket megmozgató terápiás módszerről is tanulhatsz oktatónktól: Tilli Adrienntől. Szívhez szóló bemutatkozójában sokat olvashatsz a munkásságáról, elhivatott, több, mint 25 éve tartó tevékenységéről többet is megtudhatsz, ha jelentkezel a képzéseire.

Ha szeretnél az életedbe mind a közérzet, egészség, spiritualitás, ezen belül az aromaterápia mélyebb szintjeivel is megismerkedni, a legjobb helyen jársz! Ahogyan ő is fogalmaz: Mindent az illatokra tudok visszavezetni nyughatatlanul kutatom, keresem a „gyógyító” illatok nyomában a kulturális értékeket, szokásokat, illatokat, és mérhetetlen örömmel tölt el, ha mindezt a tudást a jövő nemzedékének átadhatom.

Várunk szeretettel!

Ha tehát a tanulás témakörében nem csak a kognitív képességeiddel, idegennyelvi tudásod fejlesztésével, tárgyi tudás megszerzésével, hanem a fizikumoddal, életmódoddal kapcsolatban is szeretnél előrelépést tenni, akkor ebben az esetben is értő, szakértő fülekre találsz az Oktassonline oktatói között.


A Facebook oldalunkon és oktatóként a csoportokban is várunk, amennyiben felkeltettük érdeklődésed