fbpx

Tanári kártya ajánlatok – melyiket válaszd?

Bemutatjuk az induló csomagokat

Azt már valószínűleg tudod, hogy a katalógusban való megjelenés, online tanári pályafutásod első lépése, a profil létrehozása teljesen ingyenes.

A szolgáltatás azonban nem merül ki abban, hogy rád lehet keresni, tanítványaid megtalálhatnak, hanem biztosítunk neked egy csomó más lehetőséget arra, hogy fejlődj, és rövid időn belül népes tanítványsereget vonzhass be az oldaladra.

A tanári kártya ajánlatokról lesz szó tehát, melyekről az oldalon is részletesen olvashatsz az igénylésről és a csomagok tartalmáról. Ezek a kisebb havi összegek segíthetnek hozzá egy nagyobb volumenű bevétel, és sok pozitív visszajelzés eléréséhez, ha oktatóként, magántanárként készülsz az oldal használatára. Nézzük is meg, miből válogathatsz?

Miben több az oktatórendszer egy sima felületnél?

Az oktatórendszerre előfizetve számos előnyre tehetsz szert a virtuális főállásod, mellékállásod során. Az Oktassonline segítségével gyerekjáték lesz létrehoznod az online vevőszerző rendszered. Csak a tudásodat kell hozni, és előfizetni a jó döntés, vagy a legjobb döntés csomagra és minden egyéb terhet mi állunk.

Üzemeltetjük az oldalt, marketingtevékenységet végzünk, adminisztrálunk, fejlesztünk és minden törvényi előírásnak megfelelünk. Ezzel neked mit sem kell törődnöd, nincs szükség arra, hogy külön csapatot fizess a vállalkozásod elindításához, fenntartásához.

Mitől önfenntartó a rendszer?

Egyrészt lehetőséged van olyan tartalmakat feltölteni és fizetőssé tenni, amit elég egyszer elkészítened, felvenned, összeírnod, és ezután minden egyes vásárláskor profitálhatsz belőle.

Másrészt rendszeres tanulókra, vásárlókra tehetsz szert, akik a szimpatikus ajánlatért cserébe bátran ajánlanak majd ismerőseiknek. A számlázás, az adminisztráció szinte csak ránk hárul, így rengeteg időt takaríthatsz meg egy hagyományos vállalkozáshoz képest. Pénzbe átszámolva kb 2 M Forintot spórolsz meg ezzel ahhoz képest, hogyha magadtól kéne mindent
megvalósítani

Mi a különbség a két csomag között?

Érdemes a részletes levezetést is elolvasni, de röviden itt is összefoglaljuk, miben különbözik a jó döntés és a legjobb döntés nevekre keresztelt csomag. Ha már a megvásárlásra kattintasz az adatkezelési nyilatkozat és az Ászf is elérhetővé válik, nyugodtan olvasd végig.

A legjobb döntés csomag egy magasabb havi áron, jelenleg az első 20 jelentkezőnek kb. 15.000 Ft-ért, a további jelentkezőknek elképzelésünk szerint kb. 20.000 Ft-ért lesz elérhető. Cserébe az összes befolyó bevételt nyereségként könyvelheted el. Tehát, ha úgy látod, hogy ennek az összegnek akár a dupláját is kitermeled havonta a jelentkezők befizetéseiből, akkor már érdemes lehet a későbbi fejlődés reményében ezt a fix összeget befizetned, és örökre garantálnod magadnak ezt a magasabb csomagot.

Ha csak belekóstolnál, de bizonytalan vagy még

Egyrészt érdemes átgondolnod, hogy ez az újonnan indult oldal máris rengeteg látogatót bevonzott, több nagyvárosból is regisztráltak tanulók, oktatók és színes, modern portfóliókat töltenek fel folyamatosan. Elképzelhetőnek tartod, hogy a te tudásodra is igény van az ország különböző pontjain? Jelenleg is 5-6 magántanítvánnyal rendelkezel? Mi lenne, ha ugyanezt a munkát sokszorosítanád anélkül, hogy plusz energiát, időt fektetsz bele? Valószínűleg triplájára emelkedne a fizető tanulók száma? Akkor érdemes a legjobb döntést választanod.

A jó döntésből is lehet legjobb döntés!

Ha úgy vagy vele, hogy egyáltalán nem biztos, hogy elindulsz, inkább csak be akarsz nézni, felmérni a helyzetet és majd később hozol konkrét döntést, akkor pedig egy hamburgeres ebéd áráért megkapod a jó döntés csomagot, amiben cserébe viszont mi is részesedünk a bevételeidből, méghozzá 30% arányban.

Neked így is több bevételed marad, mintha nem használnád az oldalt, és szinte ingyen nyerhetsz meg magadnak egy rajongói tábort, amit később kedved szerint bővíthetsz a tudásod, energiaráfordításod függvényében, és válthatsz magasabb csomagra.

Vágj bele, és kérdezz bátran, ha valahol elakadtál!