fbpx

Első lépések az Oktass online felületén

A regisztrációtól az indulás első lépéseig

Egyre mobilisabbak, egyre függetlenebbek vagyunk az online megoldásoknak köszönhetően és ez a háztartás, a munkavégzés, ügyintézés, és ezzel párhuzamosan a tanítás és tanulás világában is jellemző. Rengetegen keresnek munka mellett másodállást, mert tudásukat szeretnék másokkal is megosztani, ezzel egy kis plusz pénzt keresni, esetleg egy saját vállalkozást is elindítani.

Másik oldalról sokan vannak azok, akik a munka, gyerekek, vagy épp a munkanélküliség mellett szeretnék továbbképezni magukat, új lehetőségek előtt kitárni a kapukat. Ezt a két népes tábort kívánjuk kiszolgálni egy pofonegyszerű, és gyorsan bővülő weboldallal. Megmutatjuk, hogyan indulhatsz el a legegyszerűbben, néhány kattintással.

Pár kattintással regisztrálhatsz tanulóként, vagy oktatóként

Ha még nem hallottál az oldalunkról, akkor röviden összefoglaljuk miről is szól ez a tudásmegosztó oldal. Az alapötletet az elektronikus oktatási platformok adták, melyek szerte a világban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a felhasználóbarát és helytől-időtől független megoldásaik végett.

Első lépésben a regisztráció fülecskén e-mail cím és jelszó segítségével elkészíted a fiókodat. Ezután kattints a csatlakozz feliratra jobbra fent, majd add meg a legszükségesebb személyes adataidat. És kész is! Ugye milyen egyszerű? És már bele is vághatsz az oldal felfedezésébe, a további lehetőségek megnyílnak előtted.

Egyébként, ha bárhol elakadnál, akár a legelején is, sikíts, és segítünk!

Ha oktatóként szeretnél érvényesülni

Ha tanárként, oktatóként, trénerként, mentorként próbálnád ki magad, vagy már eleve ezzel foglalkozol, de szeretnél egy újonnan induló, és egyre népszerűbb oldalon is jelen lenni, akkor az oktató vagy? fülecskén indulj el a belépés után. Itt folyamatosan példákat és tapasztalatokat is láthatsz a már elindult oktatókról, tapasztalataikról.

Jelenleg főként nyelvoktatók és személyi edzők, mozgás szakértők oldalait találod meg, de várhatóan ennél is szélesebb palettán bukkanak majd fel a jelentkezők. Hiszen csak rajtad múlik, milyen irányban, milyen képesítéssel, milyen termékkel rukkolsz elő a hallgatóságod előtt. Minden tanítható címszó alatt egyúttal az is igaz, hogy szinte minden tanulható is… folytassuk is a tanulni vágyókkal!

Ha tanulni szeretnél

Észrevetted, hogy Magyarországon szinte minden Budapesten és a nagyvárosokban összpontosul? Nem véletlen, és nehéz is lenne ezt egycsapásra megváltoztatni. Az utazást, a parkolást, de akár az időpontfoglalást is megspórolhatod magadnak, ha online tanulsz! Van lehetőség arra, hogy olyan képzéseket, videókat, jegyzeteket nézz át, amik időtől függetlenül a rendelkezésedre állnak, és nagy előnyük, hogy mindig tartozik hozzájuk egy kapcsolattartó oktató, akinek felteheted a kérdéseidet, konzultációt, különórát kérhetsz tőle.

Ha már egyeztettél időpontot például a nyelvoktatóddal, nem kell kimozdulnod otthonról, az irodádból, hanem online tudjátok felvenni a kapcsolatot. Emellett persze személyes találkozóra is lehetőség nyílhat. Minden megbeszélés kérdése! Ha megtalálod a számodra szimpatikus, hiteles, érdekes mentort, akkor vágj bele a tanulásba, de ezúttal igazi
motivációval és érdeklődéssel, hiszen nem egy klasszikus iskolapadról, egyoldalú tudásáradatról beszélünk. Sokkal inkább egy interaktív, kooperatív megoldás ez azoknak, akik szeretnének időt, és ezzel pénzt is spórolni maguknak a minőségi tanuló idő mellett.

Tetszik az ötlet? Katt a regisztrációra, és nézz körül nálunk, várd ki a legjobb lehetőséget, csapj le a lelkes tanítványokra, élvezd ki a tanítás és tanulás adta sikereket!