fbpx
Videó lejátszása

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem, nemzetközileg is díjazott filmkészítő vagyok.
Annak idején én magam is amatőrként, saját anyagaim elkészítésével indultam el a videózás világában, és gyűjtöttem össze tudásomat, tapasztalataimat, olykor a saját káromon.

Oktató programjaimnak ezért egyik legfőbb jellemzője a szakzsargonmentesség, a közérthetőség. 
Számos, a videózástól tűzként félőnek segítettem már elindulni vagy jobbá válni a videózásban.

Személyes képzéseimáltal több tucat mikro-és kisvállalkozásnak segítettem könnyebbé tenni a videózás amúgy bonyolult technikáját.

Olyan elismert szaktekintélyek bíztak meg workshopok/előadások/kurzusok megtartásával, mint Domán Zsolt, Biros Levente, Tusnádi Roland vagy Wolf Gábor.

Olyan nagy múltú óriás cégek dolgozóit vezettem be a videózás rejtelmeibe, mint az Aegon, Audi, Ringier Axel Springer, Accor Hotels vagy a Kempinski Szállodák.

Saját munkáimat itthon és nemzetközileg is több alkalommal díjakkal jutalmazták, 2019-ben az év gasztro filmkészítőjévé választottak.
A mai napig is tanulom mind a videós szakmát, mind a marketinget – ezért értem meg annyira jól a vállalkozó ügyfeleimet, akik szeretnének tisztában lenni a videózás szakmai és marketing igényeivel.

Több, mint 20 év telt el azóta, hogy életemben először megkaparintottam a családi videókamerát és nekilátta útifilmet rögzíteni a nyaralásunkról. A csodás helyeken készült, csodásnak hitt felvételeket visszanézve magam is bebóbiskoltam. Hosszú út vezetett onnan odáig, hogy nemzetközileg is díjazott arculati filmeket készíthettem.

Oktass Online kurzus témám

A videókészítés

Segítség! Videót kell készítenem!

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. A videóimban azokat a "megvilágosodásokat" fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Milyen tévhitek rettenthetnek el téged a videózástól? Mit NE csinálj kezdőként? Milyen típusó oktatóvideók vannak, és neked melyik típust kellene választanod? Hogyan válassz a videókészítő eszközök, szoftverek, appok közül? Mire figyelj, amikor a videókészítés kiszervezésén gondolkodsz?

Ajándékom számodra

1 órás ajándék online konzultáció 20 000 Ft értékben azoknak, akik a konferenciát követő két hétben regisztrálnak a „Beszélő-fej” videók beállításai c. online tanfolyamomra, és elküldik nekem az Oktass Online konferencia kupont.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.