fbpx
Videó lejátszása

Háromszoros közgazdász vagyok, és a jelenlegi szakmám a szenvedélyem.

Az online marketing területén igazi “mindenevő” vagyok: az elmúlt években időt és költséget nem kímélve a hazai és nemzetközi szakma legjelentősebb alakjaitól tanultam meg az elméleti anyagok gyakorlatba átültetését.

Minden egyes területet a szívügyemnek érzek, de ha választanom kellene, leginkább a keresőmarketing (azon belül a keresőoptimalizálás és a fizetett hirdetések) az a témakör, amelyben a legjobban szeretek elmélyülni és amelyben a legtöbb tapasztalattal rendelkezem.

Célom, hogy amennyiben cégvezetőként, (kis)vállalkozóként hozzám fordulsz segítségért, olyan online marketing megoldásokat tudjak számodra is nyújtani, amelyekkel több érdeklődőt és vásárlót generálok Neked

Találd meg azt a munkát, amit szeretsz csinálni, és soha többé nem kell dolgoznod életedben.

Oktass Online kurzus témám

A FB és az ADS hirdetések

Kiút a hirdetések útvesztőiből

Amikor elkészült a terméked vagy szolgáltatásod, meg kell mutatnod a nagyvilágnak. Vagyis forgalmat kell terelned arra a felületre, amelyen értékesíteni szeretnéd azt. Ennek számtalan módja lehet, de ha viszonylag gyorsan megtérőlü eredményt szeretnél, nem kerülheted meg, hogy hirdetéseket adj fel. Az online hirdetési piac rengeteg lehetőséget kínál, és bár sokan hangoztatják, "csináld magad, nem nagy cucc az egész!", mégis rengeteg ügyfelem fordult hozzám elkeseredve az eredmények elmaradása miatt. Ügyfeleim másik része viszont arról panaszkodott, hogy az ügynökségek, magánzók, nyelik a pénzt, az eredmények azonban elmaradnak. Az általm készített videóban szeretnélek felvértezni titeket egy olyan alaptudással, mely megóvhat titeket mindkét csalódástól.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Miért érdemes Neked is jelen lenned az online térben? Hogyan vizsgálhatod a piacod iránti keresletet online eszközökkel? Milyen hirdetési platformokat érdemes használod? Milyen célokat tudsz majd velük elérni? Saját vagy ügynökségi hirdetéskezelést érdemes választanod? Milyen keretek között tudsz hatékonyan együttműködni a hirdetéseidet kezelő partnerrel?

Ajándékom számodra

Akár 165.000 Ft értékű csomag ajándékba, melynek tartalma:
– 1 órás konzultáció (20.000 Forint értékben)
–  Kulcsszókutatás (15.000 Forint értékben)
–  Hirdetési stratégia prezentálása (10.000 Forint értékben)
–  Akár 120.000 Forint értékű Google Ads hirdetési kupon

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.