fbpx

Radó Annabella

Langmár Kommunikáció - márkaépítés

2013-ban kezdtem el online kommunikációval és márkaépítéssel foglalkozni. Az első terület a szövegírás volt, seo blogkat, értékesítési szövegeket, promóciós kampányokat készítettem az ipari nyomtatók témájától a kutyaiskolán át a cégvezetői képzésekig. Beleástam a magam a közösségi média és a hirdetések világába.

Több marketing területet fogok össze, hogy csapatban, a határidők betartásával eredményeket hozzunk a cégeknek.

Ezután jött a PR területe, mint új kihívás. Megláttam a márkaépítésben rejlő erőt, és azóta úgy érzem, van egy varázspálca a kezemben, amivel hetek alatt ismertté tudok tenni olyan cégeket, embereket, akik évek óta dolgoznak kitartóan a szakterületükön, és igazán megérdemlik a figyelmet.

Meghackelni a médiát, hogy ne csak VVBögyöske és BBPuki legyen a hírekben, hanem olyan magyar vállalkozók, akik nap, mint nap odateszik magukat, maradandót alkotnak a szakterületükön, közben pedig munkahelyet, megélhetést biztosítanak embereiknek.

Oktass Online konferencia témám

A máraképítés a médiában

Kerülj te is a címlapokra!

Napjainkban az online tér a marketing jelentőségét hirdeti, és mintha a PR szerepét egyre kevesebben értenék, és még kevesebban vannak, akik helyesen alkalmazzák. Pedig a mai, bizalmi válságban élő világban mindennél erősebb hatása van az emberi értékek felmutatásának. Ha egy vállalkozó képes megmutatni a vállalkozása értékeit, azt, hogy milyen módon képes szolgálni az emberek igényeit, miért lehet benne megbízni, hány meg hány ember életére van mindaz pozitív hatással, amit a vállalkozása képvisel, sokkal népszerűbbé válhat, és az emberek szívesebben nyitják ki a pénztárcájukat, ha megértik a vállalkozás tevékenységében rejlő "világjobbító" értékekeket. Erre való a PR. Ezt mutatjuk meg neked, hogyan csináld elengánsan és hatékonyan.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Mi az a PR és mire jó? Milyen eszközöket használhatsz a márkaépítésre? Hogyan használd a PR eszköztárat? Mikor jött el egy cég életében a PR akciók ideje? Milyen cikkeket fal a média?

Ajándékom számodra

30 000 Ft értékű konzultáció, ahol megkeressük neked, melyek lehetnek azok az akciók, témák, amelyekkel könnyedén kerülhetsz a nagy látogatottságú médiák címlapjára.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.