fbpx

2015-ben csöppentem bele az online marketing és üzleti kommunikáció világába.
Számtalan kísérlet és próbálkozás útján ismertem meg, hogyan kell hatékony email marketinget végezni, hirdetéseket feladni vagy eredményes szöveget írni.
Szenvedélyemmé vált segíteni a kiváló cégeknek abban, hogy kimagasló legyen a kommunikációjuk. A PR pedig egy gyorsítósáv ehhez.
Öröm látni, amikor hatékony üzleti kommunikációval sikerül előmozdítanunk egy nemes célt, vagy egy világmegváltó ötletet ápoló vállalkozást.
A világot egy jobb hellyé tenni, lépésről-lépésre. Ez az ami hajt engem.
 

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani.

Oktass Online kurzus témám

A PR szerepe az értékesítésben

Használd a PR szerepét!

A public relations vagyis a PR méltánytalanul kevé figyelmet kap napjainkban egy vállalkozás életének a népszerűesítésében. Talán ennek oka, hogy nem is vagyunk annyira tisztában a mibenlétével. A PR egy tudatosan felépített tevékenység, ahol egy cég vagy szervezet meghatározza, hogyan kommunikáljon a környezetével. Minden szervezet profilja más, így kommunikációját ahhoz kell alakítania. Kevesen tudják, hogy egy nagyszerű téma, és jól megírt PR cikk akár napok alatt nagy népszerűséget szerezhet írójának, Persze az igazi tudás megtalálni ezt a témát, és úgy érni róla, hogy az valóban azonnal a köztudatba repítse az adott témát és ezzel együtt művelőjét. Előadásomban erról fogok beszélni.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

A médiammegjelenések és azok felhasználása a siker érdekében? Hogyan használd fel értékesítést és marketinget támogató eszközként a PR eredményeidet? Hogyan tudod elérni, hogy azonnali bizalom alakuljon ki közted és potenciális vásárlóid között - valós példákkal alátámasztva!

Ajándékom számodra

Stratégiatervező konzultáció 49.000 Ft értékben.
49 kommunikációs csatorna elemzésével,
illetve hosszú távú üzleti kommunikációs terved elkészítésével.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.