fbpx

2006 környékén csöppentem az online világ bugyraiba. Életmódszakembereket szerettem volna menedzselni, mert szentül hittem, hogy az alternatív gyógyászat és a lelki fejlődés a lehetséges megoldás életünk válságaiból való kilábalásra.  Azon gondolkodtam, hogyan tudom ezt leghatékonyabban megoldani. Az internetes élet még gyerekcipóben járt. Senki nem tudta, hogyan kell igazán”jól” csinálni. Még az akkori „szakemberek” sem. Nem véletlen hát, ha belebuktam 8-9 év kemény próbálkozása ellenére, több millió és két lakás elvesztése mellett.
Szóval a tanulópénzt megfizettem tisztességesen, viszont, amit megtanultam azokban az években az online világról, azóta sem lehet elvenni tőlem.

Mit láttam az online világban? Azt, hogy rengeteg emberhez eljuthatok vagy eljuttathatom mások tudását. Azt, ha ügyesen csinálom, akkor megadhat valamiféle szabadságot, mely alapvető szükséglete mindenkinek.

Hogya hogyan kell „ügyesen” csinálni? Arra bizony várnom kellett egészen három évvel ezelőttig. Ekkortájt szivárgott be Magyarországra az a rendszer, mely az online szoftverek révén képes ma már megadni az automatizálás olyan mértékét az értékesítésben, melyet mindig is vártam, vágytam tőle.

Megtanultam mi a lényege a marketingnek, megtanultam, hogyan áll össze a teljes kép az online felületek kialakításától, a tartalomgyártásig, az érdeklődőszerzéstől az ellenállhatatlan ajánlatok kidolgozásáig.

Saját bőrömön tapasztaltam, hogy milyen elveszett tud lenni egy vállalkozó ebben a világban. Mennyire nagy szüksége lenne arra, hogy valaki vagy valakik olyan egyszerűen emészthető és objektív tudást, információkat adna számukra, melyek hozzásegítik őket tudások online értékesítésének kiépítéséhez.

Így elindult az Oktass Online konferencia megszervezése…

Közel 15-16 éve kerestem azt a megoldást, melyet csak az elmúlt évek hoztak meg igazán az online térbe. Ez a valami az a vállalkozói szabadság, melyet az internet, ha helyesen alkalmazzuk, képed megadni számunkra. Ez természetesen nem más, mint a vállalkozásod, az értékesítési folyamataid automatizmusainak a felépítése. A célom, hogy te is elérd: vállalkozásod legyen érted, és ne te légy a vállalkozásodért.

Oktass Online kurzus témám

Az automata értékesítés

Automata értékesítés: hagyd, hogy a rendszer dolgozzon helyetted!

Minden vállalkozó álma, hogy csupán annyit dolgozzon, mely még nem teszi őt saját vállalkozása rabszolgájává. Hogyan lehet ezt elérni? Meg kell építeni egy olyan értékesítési rendszert, amely 0-24-ben dolgozik, és amely mégsem igényel 0-24-es leterheltséget a vállalkozótól. Ez lehetséges? Igen. Hogyan? Egy olyan automatizmus létrehozásával, melyet egyszer megépítünk, és azt követően a folyamatos korrekció feladatait végezzük el az egyre nagyobb bevételek biztosítása érdekében. Előadásomban ennek a rendszernek az elemeit, a működését és a törvényszerűségeivel ismerkedhetsz meg.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Miért nem képes egy profi weboldal az értékesítésre? Mindenki szeret vásárolni, de senki sem szereti, ha el akarnak adni neki! Hogyan valósítható meg az előző állítás egy automata rendszer segítségével? Milyen oldalakra van szükséged, amikor egy ilyen rendszert (funnel rendszert) akarsz megépíteni? Mi mindent automatizálhatsz, hogy időt és pénzt nyerj mindezzel? Mi az ellenállhatatlan ajánlat lényege, mely eladja saját magát? Valóban képes lehetsz-e magad felépíteni egy ilyen rendszert? Ha a feladat kiszervezésében gondolkodsz, mire figyelj oda?

Ajándékom számodra

  1. 25 000 Ft értékű  bemutatkozó videó az első 10 vásárló számára. 
  2. 45 000 Ft értékű GERU szoftveres szimuláció, melynek segítségével meg tudjuk állapítani, hogy milyen költségvetéssel érdemes elindítanod a kampányodat, hogy az valóban nyereséges legyen.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.