fbpx

2005 óta kezdtem el online értékesítéssel foglalkozni, adtam el könyvet, tanfolyamot, pénzügyi termékeket, adtam ki saját kiadásban magazint, előfizetéses rendszert építettem félig automata módban, megtapasztaltam, hogy mennyi szoftvert kell együtt használnom és, hogy ezeket össze kell kötni valahogy azért, hogy el tudjam adni a szolgáltatásom, de ez elképesztően nehéz.

A munkám során a vállalkozói lét, és a rendszerben való gondolkodás, nem állt messze soha tőlem, egy baráti beszélgetés hívta életre az Oktass Online-t, ami egy gyorsító sáv, akár 1 hét alatt készen lehet a saját oktatói rendszered.

Hiszem azt, hogy minden tanítható, hiszen mindig van olyan tudás, olyan tudomány, ami rajongva keresi a téma szakértőit.

Az internet ehhez a legjobb felület, az online oktatás a legjobb eszköz és a megszerzett és alkalmazott tudás a legjobb stratégia.

 

Hiszek a jó emberekben, a jó kapcsolatokban, hiszem azt, hogy ebben tudunk egymásnak segíteni, hiszek a tudás megosztásában.

A bankkártyás fizetés és az online oktatói felületek bemutatása

Bankkártyás fizetés

Az online vásárlás szinte egyik pillanatról a másikra vált életünk részévé. Néhány éve még óriási volt a bizalmatlanság az online vásárlásokkal kapcsolatban. Ma már számos hazai és külföldi banki megoldás létezik az online fizetési piacon. Hogy melyik megoldás kinek megfelelő, és mit kell tudni a technikai beállítások és a bekerülések vonatkozásában, ezzel kapcsolatosan fogok megosztani olyan információkat, melyek segíteni fognak téged a te legoptimálisabb választásod meghozatalában.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Melyek a legelterjedtebb online fizetési módok? Paylike, CIB, OTP, Paypal, Borgun, Barion, Stripe... Melyiket válaszd közülük, melyik “való” neked? Melyiket lehet a leggyorsabban integrálni?
Melyikhez kell a legkevesebb technikai tudás? Melyik a legköltséghatékonyabb?
Utalás? Bankkártyás fizetés? Ismétlődő fizetés? Mi az előnye az egyiknek, másiknak, harmadiknak? Miért elengedhetetlen a bankártyás fizetés bevezetése az értékesítés automatizálása szempontjából?

Online oktatói felületek

Elkészült a saját oktatási tartalmad, de fogalmad sincs, hogyan alakítsd ki a saját "virtuális" iskoládat? Milyen rendszeren keresztül add át tudásodat az érdeklődöidnek? Az óriási igény miatt ezen a területen is tobzódnak a legkülönfélébb megoldások. A gond csak az, hogy neked nincsenek olyan infomációid, melyek segítenének a számodra legideálisabb platform kiválasztásában. Az előadásomban megismerheted a legáltalánosabban elterjedt megoldásokat, azok előnyeit és hátrányait. Szempontokat kapsz ahhoz, hogyan válassz helyesen.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Mit tudnak a legnépszerűbb hazai és külföldi oktatói platformok? Milyen igényeket kell kiszolgálnia egy ilyen felületnek, hogy valóban pénzt kereshess vele? Mi van, ha nem csak egy kurzust szeretnél eladni? Mi, mennyibe kerül: csináld magad vagy bízz meg egy programozót a felület elkészítésével? Milyen szempontok szerint válaszd ki számodra legmegfelelőbbet használhatóság, technikai nehézség, gyorsaság és költséghatékonyság szempontjából? Mivel tudod eladni az e-könyved, a workshopodat, hogyan kezeld a belépőjegyeket, tagdíjakat, bérleteket.

Ajándékom számodra

1. Marketing szoftverek című ebook 19 000 Ft értékben. Ebben az ebookban az eltelt évek több száz olyan szoftverét találhatod meg, melyek munkád során jelentős pénz és időmegtakarítást fognak neked hozni. Az ebook folyamatosan frissül a legújabb marketing, tartalomgyártó, adminisztrációs szoftverek, app-ok listájával. Ne töltsd ezek keresgélésével az idődet! Megtettem helyetted.

2. Az első 10 jelentkezőnek személyes konzultáció 25 000 Ft értékben, melyen közösen elemezzük végig az online oktatási igényeidnek legmegfelelőbb online fizetési szolgáltatási módot, és fizetési szolgáltatót, és oktatói platformot.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében, melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést.