fbpx

Békési Gabriella

mérlegképes könyvelő vállalkozási és nonprofit szakon, adótanácsadó, adószakértő, okleveles forgalmiadó szakértő valamint jövedelemadó szakértő.

Már gyerekkoromban vonzódtam a számokhoz, mindig is pénzügyi, számviteli területen szerettem volna dolgozni. Így kerültem közgazdasági szakközépiskolába, mely után elvégeztem a mérlegképes könyvelői végzettséget, s elkezdtem könyvelőként dolgozni. Nagyon hamar, még 1994-ben megalapítottam első cégemet, ahol főként kis és középvállalkozások számára vállaltam könyvelői feladatokat, majd 1997-től egy máig is működő sikeres vállalkozást vezetek.

Néhány év eltelte után éreztem, hogy itt nem állhatok meg, s folytattam tanulmányaimat, először a Janus Pannonius Tudományegyetemen szereztem meg első diplomámat, majd folytattam az Adótanácsadói tanfolyammal. Később mivel mindig is vágytam rá, hogy a BGF-en tanulhassak, elvégeztem másoddiplomán a Számviteli szakértő szakot.

Közben a munkám során is áttevődött a fókusz, előtérbe került az adótanácsadás, s a nemzetközi kapcsolatokból fakadó együtt működések is. Mindezek, s az utóbbi években történt rengeteg változás miatt ismét szükségét éreztem annak, hogy tudásomat magasabb szintre emeljem, így elvégeztem a Forgalmiadó szakértő, majd a Jövedelemadó szakértő szakot is, jelenleg pedig a Nemzetközi adószakértő szakra járok.

 

A Tax Advice Kft.-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk egyrészt a szakmában dolgozó akár kezdő, akár már sok-sok szakismerettel, de esetleg kevés szabadidővel rendelkező kollégáknak, másrészt azon vállalkozóknak akik szeretnének többet tudni vállalkozásuk működéséről, az adózási rendszerekről, választási lehetőségeikről. .

Oktass Online kurzus témáim

vállalkozási és adózási alapismeretek

Vállalkozás és adózás

Az eltelt évtizedek tapasztalatai alapján egyre több oldalról jött felém az az igény, hogy mindazt a felhalmozott tudást és szakmai ismeretet, amikre az évek során szert tettem, átadhassam másoknak is. Így merült fel gondolatként, hogy az oktatás irányába nyissak. Munkám során számtalanszor bizonyosságot nyert, hogy milyen nagy szüksége van a vállalkozóknak arra, hogy valaki érthetően, a lényegre fókuszálva mutassa meg nekik, miért fontosak a vállalkozási és az adózási ismeretek. De úgy, hogy az ne elrémítse, hanem tettekre ösztönözze őket. A videóimban olyan alapismereteket adok át, melyek segítségével könnyen és gyorsan átláthatják majd mindazokat az alappilléreket, melyek szükségesek a stabil alapokhoz és a nyereséges működéshez.

Kérdések, melyekre választ kapsz az előadásomban

Mire kell odafigyelned, mielőtt vállalkozásba kezdesz? Milyen vállalkozási formák közül tudsz választani? Hogyan válassz az adózási módok közül? Mi az az Áfa, s hogyan érint-e engem?

Ajándékom számodra

Minden szolgáltatásom, melyet cégemmel végzek 30%-os kedvezménnyel vehető igénybe a kupon felmutatójának.

Személyes kérdések megválaszolása

Amennyiben a témáimmal kapcsolatban szeretnél kérdéseket feltenni, lehetőséged lesz erre egy online találkozó keretében (megfelelő számú jelentkező esetén), melynek időpontjáról a saját Oktass Online tanulói fiókodbból kapsz majd értesítést. Amennyiben nem lehet megszervezni az online találkozót, abban az esetben az email-en való személyes konzultáció lehetősége is fenn áll április végéig.